Večeras u 20:10 počinje treća emisija treće po redu sezone popularnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Naša vesela osmorka ponovno će se kostimirati i svojim nastupima izvesti nevjerojatne transformacije u popularne svjetske, ali i domaće izvođače.

Hana Hegedušić kao Julio Iglesias

Već ćete večeras imati priliku vidjeti dvoboj oca i sina Iglesias. Lana Jurčević kao Enrique i Hana Hegedušić kao Julio na pozornicu će donjeti dašak španjolskog šarma.

Mario Petreković kao Jennifer Lopez

Ono što je novost ove sezone je jocker izvođač kojeg je izabrala Ana Maras Harmander. Umjesto nje u ulozi jedinstvene Jennifer Lopez bit će Mario Petreković, pobjednik prve sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Damir Kedžo kao Ariana Grande

Damir Kedžo po prvi će puta stati na štikle! U prošloj nas je emisiji potpuno oduševio izvedbom popularne pjesme ”Moje zlato” Petra Graše, a danas se baca u inozemne vode. Kedžo postaje Ariana Grande, popularna tinejdžerska zvijezda.

Matteo Cetinski kao Dino Dvornik

No neće svi kandidati utjeloviti strane izvođače. Matteo Cetinski postaje Dino Dvornik. Roza haljinicu i plesne pokrete Madonne zamijenit će kožna jakna i rockerski stil.

Filip Dizdar kao Kasandra

Prisjećanje na hrvatski dance donosi nam Filip Dizdar izvođenjem Kasandrinog hita ”I’ve got a feeling”. Sigurni smo da će u zraku biti doista ludo zabavno, kako kaže ova pjesma.

Žanamari Perčić kao Severina

Žanamari Perčić iz šljokičaste Severinine haljinice presvlači se u mušku garderobu. Postat će Neno Belan iz nekih starih dana, dok je još nastupao u Đavolima.

Fil Tilen kao King of Africa

Fil Tilen napokon će moći predahnuti od velikog debljanja koje je imao kao King od Africa. Danas nastupa u puno oskudnijem izdanju pjevajući pjesmu grupe Right Said Fred.

Do večeras se prisjetite još jednom prošlotjednog pobjedničkog nastupa Hane Hegedušić kao Whitney Houston, a osim na službenoj stranici, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku,Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno nanovatv.hr.