Mario Roth otvorio je finalnu večer najgledanijeg i najzabavnijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato’‘. Nastupio je kao prvi finalist transformiran u kraljicu popa Madonnu.

Zanimljivo kako je ovaj natjecatelj u prvoj epizodi četvrte sezone hit showa utjelovio Tinu Turner, pa je sam zaključio kako je svoje sudjelovanje započeo i završava s kraljicom. Mario je počeo s pobjednom, a do kraja emisije saznat ćemo hoće li s njom i završiti!

Mario Roth kao Madonna

Ivana Mišerić u istoj je toj prvoj epizodi utjelovila Madonnu. Tada smo imali priliku vidjeti i vrući poljubac! Umjesto poljubaca Mario je ovoga puta pripremio nastup za zaljubiti se!

Mario Roth kao Madonna

Njegova je izvedba bila kreativna, scenski atraktivna s puno plesa, kretanja po pozornici i zanimljivom koreografijom. Uz Marija kojeg je bilo posvuda na sceni su bili i neizostavni plesači i plesačice koji su doprinijeli sveukupnom dojmu.

Mario Roth kao Madonna

Imali smo priliku čuti hitove ”La Isla Bonita” & ”Pala TuteMadonne koja je čak upisana u Guinnessovu knjigu rekorda kao najuspješniji ženski izvođač svih vremena.

Mario Roth kao Madonna

Je li po vašem mišljenju Marijev nastup također bio za Guinnessovu knjigu rekorda i što mislite kako će se pozicionirati u posljednjoj emisiji četvrte sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato” komentirajte na našim društvenim mrežama! 

Mario Roth kao Madonna

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.