Dalibor Petko probio je led prvim nastupom u devetoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Petka je dočekao dvostruki izazov u obliku dueta Elton Johna i RuPaul.

U ranijem nam je razgovoru rekao kako nije siguran što ga slijedi, ali je bio iznimno zadovoljan činjenicom što prvi nastupa. ”Nakon svoje izvedbe mogu sjesti na bijelu sofu i u miru gledati druge kandidate i uživati u njihovim nastupima”, rekao nam je.

Dalibor Petko kao Elton John i RuPaul

Dalibor Petko morao se posebno pripremati za ulogu jer je dobio Eltona Johna za kojeg kaže da ima titulu viteza. ”Ja nemam nikakvu titulu. On je dobio Oscara, ja ništa nisam dobio”, našalio se ovaj radijski i televizijski voditelj koji priznaje da nije znao za ovaj duet.

Dalibor Petko kao Elton John i RuPaul

Znao sam za ovu pjesmu u izvedbi Eltona Johna i Kiki Dee. To je jedan lijep i umjeren spot. Zašto sam ja ovo dobio?” pitao se, na što mi je koreografski trener Igor Barberić odgovorio da je ovo modernizacija toga, a da je Petko sinonim za modernizaciju!

Dalibor Petko kao RuPaul

Moderan je bio i hologramski prikaz u kojem smo vidjeli Dalibora Petka. On se na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato” predstavio kao RuPaul, dok je prethodno snimljen dio u kojem utjelovljuje Elton Johna.

Dalibor Petko kao RuPaul

Hologramski prikaz nekim se kandidatima pokazao kao šansa za pobjedu, dok se drugima pokazao kao preveliki zalogaj i nakon njega su se našli na začelju tablice. Kako će se situacija odviti kod Dalibora Petka saznat ćemo do kraja emisije.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.