Za dvije pobjede, jednog odrađenog jockera i odlično odrađene nastupe do sada zaslužna je Hana Hegedušić. Obzirom da se prošli put odmarala, u petoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” Hana se prva popela na pozornicu transformirana u repera Armanda Christiana Péreza, poznatijeg kao Pitbull.

Hana je priznala kako uopće nije znala tko je Pitbull, no onda joj je kćer pokazala na što je ova glumica i pjevačica odgovorila: ”Kul!”. Ovaj reper ima specifičnu melodiju te velike intonacijske skokove, što je Hana morala dodatno uvježbati.

Hana Hegedušić kao Pitbull

U ovom se nastupu Hana najviše veselila što će se moći razbacati po sceni, ali drago joj je i što joj je kolega Igor Barberić pravio društvo na pozornici.

Igor Barberić

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!