Matteo Cetinski transformacijom u Zdravka Čolića nikog nije ostavio ravnodušnim! Emocionalno nabijena pjesma ”Ti si mi u krvi” mnoge je dovela do suza.

Volim!”, bio je Matteov komentar nakon što je shvatio čiju će pjesmu izvoditi i koja će to pjesma biti. Iako je u prošlim ulogama imao zanimljive transformacije, koje su nas nasmijavale priznao je kako mu je cilj u ovom showu nešto dobro otpjevati!

Matteo Cetinski kao Zdravko Čolić

Jedan od dokaza da mu je to uspjelo su izvrsni komentari žirija, pa čak i gostujuće članice Andree Andrassy koja je rekla: ”Tony sve pet, ali ja želim da ti puniš arene!”, na što se Matteo prisjetio Andreine imitacije Tonija Cetinskog.

Goran Navojec nije mogao odoljeti, a da ne prokomentira suze djevojaka iz publike, ali i Žanamari Perčić koja se nije mogla suzdržati na ovu predivnu imitaciju.”Ja bih samo htio napomenuti kako su vozila hitne pomoći već odvela nekoliko dama”.

Matteo Cetinski kao Zdravko Čolić

Matteo je svojim nastupom visoko podignuo ljestvicu, no hoće li mu to biti dovoljno za pobjedu doznat ćemo do kraja emisije. Do tada nas osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter i YouTubeKombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.