Iako je imala veliki strah od ove izvedbe Ivana Mišerić pravi je dokaz kako se trud isplati. U desetoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznatoodradila je izvanrednu transformaciju u Scatmana.

Ivana je zasjala kroz pjevačku improvizaciju. Umjesto teksta imala je pjevačke i ritmičke onomatopeje. Ekstremno zahtjevan zadatak odradila je na nivou!

Ivana Mišerić kao Scatman

Scatman John imao je problema s mucanjem, srećom to je okrenuo u svoju korist. Pjesma “Scatman” poznatija kao ”Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop” toliko je zahtjevna da je čak i Martina Tomčić Moskaljov, koja je magistrirala pjevanje, priznala kako to ne bi mogla.

Ivana Mišerić kao Scatman

Iako je Ivana imala vrlo malo plesne koreografije, plesači i plesačice oko nje postavili su ovaj nastup na još veću razinu.

Ivana Mišerić kao Scatman

Kako se vama svidio ovaj nastup Ivane Mišerić i hoće li po vašem mišljenju ovom transformacijom osigurati pobjedu komentirajte na našim društvenim mrežama.

Ivana Mišerić kao Scatman

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.