Mario Roth ušao je u lik Maje Šuput koje je također bila natjecateljica showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Takvu dozu zavodljivosti i šarmantnosti, ali prije svega šaljivosti nemamo često priliku vidjeti!

Mario nije bio siguran u to kako će njegov nastup izgledati jer mu haljina nije odgovarala. No urnebesnom izvedbom Mario nas je nasmijao do suza, a trema se nije dala ni naslutiti.

Mario Roth kao Maja Šuput

Pjesmu koju smo imali priliku čuti pod nazivom ”Lopove” Maja Šuput u originalu izvodi s Dragim iz grupe Connect. Po objavljivanju ova je pjesma ostvarila velik broj pregleda i odmah je postala pravi hit.

Mario Roth kao Maja Šuput

Mario se uživio u nastup. Pjevao je, plesao, izvodio Majine pokrete i trudio se kopirati plesnu koreografiju. Sve to nije bilo baš tako jednostavno, osobito jer je ovaj pjevač bio u visokim potpeticama.

Mario Roth kao Maja Šuput

Maja je lijepi pozitivni cirkus”, komentirao je Mario prije nastupa, a čini nam se da je upravo tako nešto i sam izveo.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.