Ako ste mislili da ste vidjeli sve od treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato” prevarili ste se! Sutrašnja epizoda donosi najbolje trenutke naših kandidata!

Svi kandidati TLZP s3ep13Najbolje i najzabavnije trenutke treće sezone imat ćete priliku vidjeti u specijalnoj 14. emisiji na sam Božić 25. prosinca. Što se sve događalo u backstageu najzabavnijeg showa tijekom 13 emisija, kako je nastajalo stotinjak transformacija, te koji su najbolji i najsmješniji momenti treće sezone saznat ćemo već sutra!

Svi kandidati TLZP s3ep13 FINALNA

Prisjetit ćemo se kako su se muški natjecatelji pripremali za sve svoje ženske transformacije, kako im je bilo s trepavicama, lakiranim noktima, u visokim potpeticama, a kako damama s bradama, brkovima i skrivenim ženskim atributima.

Mario Petreković kao Jennifer Lopez

Kralja transformacija i pobjednika prve sezone i ove godine pratili smo kroz show u ulozi dramskog trenera, ali Mario Petreković nas je u trećoj sezoni počastio i svojim dolascima na binu showa, i to čak četiri puta.

Prvi put kao Anin jocker kada je transformiran u Jennifer Lopez otpjevaoI Ain’t Your Mama”, drugi put kao četvrti član žirija, treći put kada je odglumio Keitha Richardsa, a četvrti put pojavio se kao Djed Mraz u finalnoj emisiji.

Damir Kedžo kao Mariah Carey

Što se sve događalo na hodnicima studija i najdraže transformacije naših natjecatelja vidjet ćete već sutra! Propustili ste finalnu emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hrDoživite transformaciju zabave uz Vip!