U sinoćnjoj, petoj po redu, emisiji najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato” imali smo priliku vidjeti Maria Lipovšeka Battifiacu transformiranog u Tinu Turner.

Razlog Battifiacinog dolaska u show bila je uloga jockera na kojeg se odlučio Damir Kedžo. ”Drago mi je da sam Kedži jocker jer smo si privatno jako dobri. Konkurencija je bila divna, sviđa mi se ova šarolika ekipa”, rekao je Battifiaca o svom sudjelovanju.

Mario Lipovšek Battifiaca kao Tina Turner

Toliko mu se svidjelo nastupati da nam je poručio: ”Možda netko slomi nogu pa ću ga moći zamijeniti. Dobrovoljno se javljam za zamjenu u bilo kakvom slučaju”. No, on nije jedini kandidat koji se transformirao u Tinu Turner.

Mario Petreković kao Tina Turner

Pobjednik prve sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato Mario Petreković utjelovio je ovu popularnu pjevačicu i izveo njen hit ”Proud Mary”.

Koji je od njih dvojice po vama bio bolji i uvjerljiviji u svom nastupu komentirajte na našim društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Mario Petreković kao Tina Turner

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip! Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr