Sutrašnja epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” ponovno nam sprema nevjerojatne transformacije. Da se naše ženske kandidatkinje transformiraju u muškarce svima je poznato, no jedna nam je transformacija osobito zanimljiva.

Lana Jurčević kao Davor Gobac

Lana Jurčević postaje Davor Gobac! U prošloj emisiji gljiva joj se okrenula na Psihomodo pop, a s obzirom da je Lana već iskoristila jockera, nije joj preostalo ništa drugo nego da počne s pripremama za ovu ulogu.

img_0754_result

Vesela i simpatična Lana zadovoljna je dobivenom transformacijom jer smatra kako rockersku energiju može prenijeti na pozornicu. ”Osjećam da ću opet osloboditi jedan skriveni dio svog karaktera. Nisam sigurna zašto, ali vjerojatno sam opuštenija kada znam da osoba koju imitiram nema veze sa slikom koji ljudi imaju o meni. Znam da imam tog Gobca negdje u sebi!”, podijelila je s nama.

Lana Jurčević kao Davor Gobac

”Hoćeš da napravi genijalan koncert i atmosferu, hoćeš da se sprda, hoćeš da bude lud.. uvijek je interesantan”, rekla je Lana o Gobcu i dodala: ”Na našoj sceni fali netko tko će imati tu dodatnu karizmu kao on”.

Lana Jurčević kao Davor Gobac

Nakon ovih lijepih i velikih riječi zanima nas kako će se Lana snaći u ovoj transformaciji. Hoće li joj tekst praviti problem, hoće li se zadihati zbog koreografije i skakanja po pozornici ili će sve proći baš onako kako treba saznat ćemo već sutra od 20:10 na Novoj TV!

Lana Jurčević kao Davor Gobac

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.