Mia Anočić-Valentić, koja kako kaže, nikada nije ljubila mornara, u večerašnjoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” utjelovila je Ljiljanu Nikolovsku iz Magazina s pjesmom ”Sve bi seke ljubile mornare”.

Mia nam je u ranijem razgovoru otkrila kako se ne veseli osobito ovoj pjesmi, jer ju podsjeća na nastup u kojem je utjelovila Sanju Doležal, no Mia je odnijela i pobjedu tim nastupom pa joj ipak nije bilo sasvim svejedno.

Mia Anočić-Valentić kao Magazin

Magazin je osnovan 1979. godine, a od tada su brojne pjevačice hrvatske estrade bile članice ove pop glazbene skupine. Neke od njih su Ljiljana Nikolovska koju je Mia utjelovila, Danijela Martinović u koju se transformirao Mijin lega Osječanin Mario Roth i Jelena Rozga koju je utjelovio Bojan Jambrošić, no Rozga koja je tada bila u žiriju nije bila pretjerano zadovoljna viđenim.

Mia Anočić-Valentić kao Magazin

Mia Anočić-Valentić prokomentirala je prije nastupa: ”Ne želim umanjivati zadatak, ali nije mi zahtjevno. Nemam koreografiju, no vokalno moram visoko pjevati, doduše, tekst znam cijeli život”, rekla je i dodala: ”Što se tiče lika nema nekih posebnosti osim da Ljiljana Nikolovska cijelo vrijeme drži ruku u džepu”, kroz smijeh je rekla ova talentirana glumica.

Mia Anočić-Valentić kao Magazin

Kako se vama svidio ovaj nastup i je li vam Mia bila simpatičnija kao Sanja Doležal ili u trenutnoj transformaciji grupe Magazin komentirajte na našim društvenim mrežama.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.