Predfinalnu večer showa ”Tvoje lice zvuči poznato” zaokružio je Filip Dizdar kao nikad prežaljeni tenor Vinko Coce.

U maniri klapskog pjevanja Filip Dizdar predstavio je jednu od najpoznatijih pjesama trogirskog slavuja Vinka CoceVilo moja”.  ”Vinko Coce odradio je takvu verziju ove pjesme da mu nitko nikada neće doći blizu”, rekao je Filip.

Filip Dizdar kao Vinko Coce

”S jedne sam strane jako sretan što sam dobio upravo njega, ali s druge strane me ipak strahdiraš u svetinju. Dobio sam veliki zadatak, ali ću pjevati s dušom, to je sigurno”, rekao je Filip o transformaciji koju je dobio.

Filip Dizdar kao Vinko Coce

Kako je rekao, imao je najveću tremu do sada. Unatoč tome ovaj je zadatak odradio na nivou. Publici se toliko svidjela njegova interpretacija da je na kraju uzvikivala: ”Coce! Coce!”. Ulog je bio velik jer je već sljedeću emisiju veliko finale showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Filip Dizdar kao Vinko Coce

Po trenutnoj bodovnoj ljestvici Filipu Dizdaru fali samo jedno mjesto kako bi ušao u finale. Hoće li mu ova svečana izvedba to omogućiti doznat ćemo do kraja emisije.

Filip Dizdar kao Vinko Coce

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.