Velika je šteta što smo već u predfinalnoj epizodi hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” jer Daniel Bilić iz nedjelje u nedjelju sve više napreduje. Nakon što je u prošloj epizodi oduševio u liku Rag’n’Bone Mana, jednako sjajan nastup izveo je i večeras.

U liku Ive Robića, pionira zabavne glazbe na ovim prostorima Daniel je otpjevao bezvremenski hitSamo jednom se ljubi”. U manirima stare škole, u odijelu s vrlo malo kretnji i starinski odjevenim plesačima Daniel nas je vratio u dobra stara vremena.

Daniel Bilić kao Ivo Robić

Ne znam je li to idealno, ali znam da je bolje nego kad moram plesati i skakutati po pozornici u štiklicama”, komentirao je Bilić svoju novu ulogu kojom je u početku bio pomalo iznenađen.

Daniel Bilić kao Ivo Robić

Ivo Robić je stara škola. Ta galantnost je u meni, to ide samo tako. Šećer na kraju!”, dodao je Daniel koji je utjelovio ovog legendarnog pjevača zabavnih melodija.

Daniel Bilić kao Ivo Robić

Ivo Robić je svoju inozemnu karijeru obilježio najprodavanijom pločom pod nazivom ”Morgen” koja je prodana u preko milijun primjeraka. Od taga je dobio nadimak Mister Morgen.

Daniel Bilić kao Ivo Robić

Kako se vama svidio nastup Daniela Bilića i je li vam bolje njegova transformacija u Ivu Robića ili  Rag’n’Bone Mana komentirajte na našim društvenim mrežama.

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.