Pobjednica devete emisije najgledanijeg i najzabavnijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato” je Mia Anočić-Valentić. Njena transformacija u Terezu Kesoviju bila je vrlo vesela, razigrana, ali i odvažna.

Ovo je druga pobjeda mlade i talentirane osječke glumice Mije. Naime prvu je pobjedu zaslužila ulogom Sanje Doležaltransformacijom u pop skupinu ”Novi fosili” i  pjesmom ”E moj Saša”.

Mia Anočić-Valentić kao Tereza Kesovija

Mia Anočić-Valentić čim je kročila na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznatoosvojila je publiku i žiri. Mia je zračila posebnom energijom, a u potpunosti je ušla u lik Tereze Kesovije. Glas, mimika, kretnje – sve je bilo na nivou.

Mia Anočić-Valentić kao Tereza Kesovija pobjednica

Iz epizode u epizodu pobjednica ili pobjednik ima pravo odabrati udrugu ili organizaciju po izboru kojoj Nova TV u njegovo ili njeno ime uruči donaciju od 10 tisuća kuna. Ovoga će puta Nova TV u Mijino ime spomenuti iznos donirati ”SOS dječjem selu Ladimirevci”, koje je drugo dječje selo u Hrvatskoj.

Mia Anočić-Valentić kao Tereza Kesovija

Iako je Mia Slavonka pjesmom ”Nima Splita do Splita” došla je do pobjede. Nakon izvrsno odrađenog nastupa pozitivni komentari nisu izostali. ”Mene si osvojila prvim korakom na stepenicama! Nisi pretjerala uopće, savršeno, naježio sam se!” komentirao je gostujući član žirija Matteo Cetinski.

Mia Anočić-Valentić kao Tereza Kesovija

Kako se vama svidio nastup Mije Anočić-Valentić komentirajte na našim društvenim mrežama. Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.