Mia Anočić-Valentić tijekom cijele četvrte sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato” bila je pri vrhu naše crvene tablice. Uopće nije bilo upitno hoće li izboriti finale, a trenutno ima najviše bodova. Svoj je velik talent pokazala već u prvoj epizodi kada je nastupila kao Chubby Checker.

U drugoj epizodi ovu mladu Osječanku gledali smo u liku Dražena Zečića. Tada je izvela urnebesan nastup, a doslovno je shvatila pjesmu ”Pokidat ću lance sve” koju je izvela. Za taj je nastup dobila same pohvale.

Treća epizoda za nju je bila i treća sreća, obzirom da je tada pobijedila! Mia je postala Sanja Doležal i hitom Novih fosilaE moj Sašazasluženo odnijela pobjedu. Bila je zarazno slatka!

U četvrtoj epizodi vidjeli smo je u drugačijem izdanju. Transformacija u Fergie iz grupe Black Eyed Peas sve je zadivila. Mia nas je oduševila kako s pjevanjem, tako i s plesnom koreografijom. Žiri ju je prozvao džepnom Venerom!

Kako je sama rekla, peta transformacija podsjetila ju je na treću. Tada je Mia utjelovila Ljiljanu Nikolovsku iz grupe Magazin. Otpjevala je pjesmu ”Sve bi seke ljubile mornare” i barem nas u mislima odvela na prekrasnu osunčanu Dalmatinsku rivu.

Mia Anočić Valentić u šestoj je epizodi postala Bizzo iz Bolesne braće. Taj je nastup bio zanimljiv jer joj se na pozornici pridružio Baby Dooks, koji je bio gostujući član žirija. Izvedbom pjesme ”Lovačke pričedonijela je mušku energiju.

Pjevački zaokret dogodio se već epizodu iza toga. Mia je oduševila transformacijom u Cesáriu Évoru. Nježnom i ozbiljnom izvedbom pokazala je kako se odlično snalazi u svim ulogama koje joj gljiva dodijeli.

Filmske minute u show ”Tvoje lice zvuči poznatoMia je donijela u osmoj epizodi. Imala je zahtjevan zadatakstasom utjeloviti Kevina Bacona, a glasom Kennyja Logginsa s hitom Footloose iz istoimenog filma.

Deveta epizoda za ovu je kazališnu i televizijsku glumicu bila posebna. Tada je došla do svoje druge pobjede. Transformacijom u Terezu Kesoviju sve je ostavila bez teksta, a žiri je osvojila čim je stupila na pozornicu.

Deseta, jubilarna epizoda, za Miju je bila najosobitija! Tada si je nastupom kao Jennifer Beals iz filma Flashdance osigurala drugu za redom i treću do sada pobjedu u showu. Sjajno je dočarala scenu iz istoimenog filma.

Epizodu iza toga Mia je utjelovila je Michaela Jacksona s pjesmom ”Black Or White”. Nevjerojatnom scenom i izvrsno izvježbanim vokalom Mia je opravdala svoje vodstvo u ukupnom poretku.

Mia je tek u predfinalnoj emisiji, kao posljednja natjecateljica koja ima tu priliku, imala hologramski prikaz. Nastup s hologramom u kojem smo ju vidjeli u liku Sie, dok se na pozornici pojavila kao Sean Paul, bodovno nije bio odličan, ali se Mia tada odlično zabavila.

Mia će u finalu pokušati izboriti mjesto najbolje četvrte sezone hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” transformacijom u Kylie Minogue.

Mia Anočić-Valentić kao Kylie Minogue

Hoće li joj uspjeti postati pobjednica imat ćemo priliku vidjeti već ove nedjelje od 20:00 sati na Novoj TV. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.