Mia Anočić-Valentić nastupila je kao Fergie iz Black Eyed Peasa. Izvedba prepuna koreografije, puno teksta i kretanja po pozornici za ovu glumicu nisu predstavljali problemSuper! – tako bi se u jednoj riječi mogao opisati njen nastup.

Mia je bila zadovoljna odabirom gljive jer je pjsemu ”My Humps znala od prije. ”BEP sam slušala  u srednjoj školi. Olakotna okolnost mi je što znam riječi pjesme, pa nemam problema s tekstom”, komentirala je prije nastupa.

Mia Anočić-Valentić kao Fergie, Black Eyed Peas

Najviše ju je veselila koreografija obzirom da je Mia pohađala satove plesa. ‘‘Ovdje nije bitan samo vokal, već i koreografija. Napokon ću moći plesati”, rekla je.

Mia Anočić-Valentić kao Fergie, Black Eyed Peas

Do sada nismo imali priliku vidjeti u takvom izdanju. Dosadašnje transformacije bile su uspješne, no nikada se nije osjećala tako sigurno. Mia je bila na svom terenu i zavladala je pozornicom!

IMG_1325_result

Mia je pokupila i simpatije žirija, posebno gostujućeg člana Jacquesa Houdeka. ”Mia nisam još imao to zadovoljstvo gledati te u kazalištu, ali definitivno ću se raspitati. Ako si sve ovo uspjela mora da si jako dobra glumica. Koreografija je van svake pameti, ja ne kužim kako se to zapamti”, rekao je.

Mia Anočić-Valentić kao Fergie, Black Eyed Peas

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.