Mia Anočić-Valentić nastupila je kao Michael Jackson u jedanaestoj emisiji hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Ova je talentirana glumica otvorila show nastupivši prva, a transformaciju u kralja popa odradila je kraljevski!

Mia je nastupila pjesmom ”Black Or White”. Uz težak vokalni zadatak ova je natjecateljica imala i zahtjevnu koreografiju, ali obzirom da je ranije pohađala satove plesa to joj je olakšalo uvježbavanje.

Mia Anočić-Valentić kao Michael Jackson

Od početka je bila svjesna kako je dobila transformaciju u jedno od najvećih glazbenih imena svih vremena, pa nije krila kako osjeća pritisak, ali i veliku sreću.

Mia Anočić-Valentić kao Michael Jackson

Kada sam dobila Michael Jacksona na gljivi jako sam se razveselila, ali onda sam shvatila koliko je to teško”, rekla nam je Mia koja je uzastopna pobjednica prošle i pretprošle emisije.

Mia Anočić-Valentić kao Michael Jackson

Mia nam je priuštila energičan nastup, a kako se vama svidjela njena jedanaesta transformacija komentirajte na našim društvenim mrežama.

Mia Anočić-Valentić kao Michael Jackson

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.