Prošle nedjelje očarala nas je svojim twistom, a danas je postala muškarac nadimka ZekoMia Anočić-Valentić kao Dražen Zečić sve je nasmijala svojim nastupom.

Kao glumci, Miji nije bio pretjerano težak zadatak utjeloviti muškarca koji pati, u ljubavnom je zanosu, nemoćan, a odlučan. Dražen Zečić s hitom ”Pokidat ću lance svekao da je zaista bio na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Mia Anočić-Valentić kao Dražen Zečić

Bez očekivanja, ali pokušat ću vas nasmijati”, rekla je Mia uoči nastupa, a u tome je definitivno uspjela. Posebno se veselila prvom djelu pjesme u kojem Zečić dramski proživljava svu svoju patnju i bol.

Mia Anočić-Valentić kao Dražen Zečić

Doduše, najzanimljiviji je bio dio u kojem Mia doslovno kida lance koji je vežu za nesuđenu ljubav. Poslušala je Petrekovićev savjet da joj ruke moraju sumanuto letjeti na sve strane dok izbacuje svu svoju bol.

Mia Anočić-Valentić kao Dražen Zečić

Kako se vama svidjela ova izvedba i je li Mia pretjerano iskarikirala ovog splitskog pjevača komentirajte na našim društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.