Spoj glazbe i filma u najgledanijem showu ”Tvoje lice zvuči poznato nije nepoznanica. U tim se vodama okušala i Nives Celzijus koja je uprizorila treći nastavak kultnog filma o boksaču Rockyju Balboi.

U liku Sylvester Stallonea Nives se pojavila na TLZP pozornici potpuno spremna za boksački meč!

Nives Celzijus kao Rocky Balboa

Nives je otpjevala soundtrack iz filma ”Eye Of The Tiger”, grupe Survivor. Kako je prethodno rekla: ”Nisam neki ljubitelj borbi tako da mogu reći da me ovo izulo iz cipela”, te je dodala: ”Najtragičnije mi je što glumim opasnog lika, a pjevam praktički kao žena

Nives Celzijus kao Rocky Balboa

Transformacija u jednog od najvećih akcijskih junaka s kraja 80-ih i početak 90-ih za Nives je predstavljala iznenađenje, no na kraju se opustila. ”Što ću to raditi, ne pjeva se, boksa se, šta?”, zbunjena je bila ova pjevačica.

Nives Celzijus kao Rocky Balboa

Kako komentirate ratobornu Nives i po vašem mišljenju je li dovoljno vjerno dočarala ovu boksačku filmsku legendu komentirajte na našim društvenim mrežama.

Nives Celzijus kao Rocky Balboa

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.