Matteo Cetinski u nedjeljnoj, jedanaestoj po redu, emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” postaje Freddie Mercury. Uvijek veseli i nasmijani Matteo pjesmom ”Living on my own” opisat će usamljenost, samački život i ljubavnu bol.

Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

Matteo, koji je u prošloj emisiji pobijedio kao Weather girls, mora braniti titulu najboljeg pa se osobito pozorno priprema za ovaj nastup. ”Nije mi svejedno. Mercury je meni važan i ne želim ga loše izvesti”, rekao je.

Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

Za pjesmu ”Living on my own” koju izvodi kaže kako nije jedna od najzahtjevnijih pjesama, pa mu vokalno ne predstavlja veliki problem. Međutim, Matteo nam priprema nešto posebno. ”Želim da bude energičan nastup, ali se bojim da ću previše trčati po pozornici i da ću ostati bez zraka”, požalio se.

Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

Freddie Mercury, kojeg će Matteo utjeloviti, britanski je pjevač i tekstopisac koji je rođen u Zanzibaru. Postao je planetarno popularan kao glavni vokal grupe Queen koju je osnovao 1970. Pjesma koju ćemo čuti u nedjelju iz njegove je solo karijere.

Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

Matteo se jako veseli kostimu i scenografiji, a kako će to sve izgledati imat ćemo priliku vidjeti u nedjelju od 20:10 na Novoj TV.

Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

U iščekivanju smo ovog, ali i ostalih novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!