Dugotrajno sjedenje u prostorijamaza šminku, maska koja ga je dovela do neprepoznatljivosti i uporno vježbanje donijeli su Matteu Cetinskom pobijedu u desetoj, jubilarnoj, epizodi zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Pjesmom ”It’s Raining Men” američke grupe Weather girls Matteo je prikupio najviše bodove žirija, čak četiri dvanaestice, što su kasnije dodatnim bodovima potvrdili i njegovi sunatjecatelji. Sa uvjerljivih 68 bodova zasjeo je na večerašnji tron!

Matteo Cetinski kao The Weather Girls

‘Matteo definitivno si najbolji Cetinski od svih”, komentirala je gostujuća članica žirija Alka Vuica. No, to nije prvi puta da to čujemo u ovom showu pa je Matteo iskoristio priliku komentirati da ga je brat zbog toga zanji put nazvao. ”Nek se ljuti Toni, ali on to ne bi mogao ovako izvesti”, dodala je Alka.

Matteo Cetinski kao The Weather Girls

Na njegovu izvedbu pozitivnih komentara nije nedostajalo. Goranu Navojcu osobito se svidio nastup, čak toliko da ga smatra najboljim od svih Matteovih transformacija do sada.  ”Ovako tešku masku, kostim, ti si to uspio napraviti jako živim i prisutnim”, komentirao je.

Matteo Cetinski kao The Weather Girls

Odobravanju se pridružila i operna pjevačica Sandra Bagarić koja je ostala u šoku. ”Ja nisam mogla vjerovati da ti to pjevaš. Sjajan si!” Svojom je pobjedom dobio mogućnost odabira udruge kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna, a odluka je pala na udrugu ”Korak po korak” iz Zagreba.

Matteo Cetinski kao The Weather Girls

Ova jubilarna epizoda, po riječima žirija, bila je spektakularna i svima nam je želja da se tako i nastavi. Kako Navojec kaže ”Naši su kandidati pokazali da mogu brže, bolje, jače, okretnije, spretnije, frapantnije, ekstravagantnije, nonšalantnije”, pa se pitamo što od njih dalje možemo očekivati?

Matteo Cetinski kao The Weather Girls

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.