Čovjek čiji ekstravagantni nastupi nikad nisu nadmašeni, frontmen grupe Queen – Freddie Mercury došao je na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” zahvaljujući Matteu Cetinskom.

Matteo, kao prošlotjedni pobjednik, morao je braniti svoju titulu, a dodatno opterećenje mu je predstavljalo i to što je za njega Freddie Mercury ikona. ”Veliki sam njegov fan, ali mi je malo bed zbog ove transformacije jer ne želim kvariti njegov lik i djelo”, rekao nam je Matteo.

Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

Prije samog nastupa ovaj nam je dizajner usporedio izvedbu od prošlog tjedna kada je utjelovio The Weather girls, s ovim nastupom. ”Freddie Mercury je velika karizma, velika pojava na sceni, veliki glas i teško je to dočarati. Mislim da je prošlotjedni zadatak bio čak i teži, ali Queen ima tu karizmu, ima manje maske”.

Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

Matteov repertoar u showu ”Tvoje lice zvuči poznato posložio se tako da ima sve ikonu do ikone. Za ovaj nastup bili su mu potrebni brkovi, prenaglašeni zubi i neizostavan stalak za mikrofon. Uz sve to pripreme s vokalnim trenericama urodile su plodom, pa je Matteo od žirija dobio pohvale.

Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

Kako se vama svidio ovaj nastup i je li Mateo bio bolji kao Freddie Mercury ili The Weather girls komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!