Mario Roth u prošloj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznatopriuštio nam je zanimljive filmske trenutke. Svojim plesom sve je očarao, a u novoj transformaciji gledat ćemo ga kao Stevena Tylera, prvog vokala američkog rock sastava Aerosmith.

Mario Roth kao Aerosmith

Toliko sam presretan zbog toga. Nikada u svom životu nisam imao prilike pjevati tako velike pjevače. Ne govorim o osobama, već o profesiji. Tu su bili Tina Turner, bio sam Axl Rose i evo sada  Aerosmith”, ushićeno je komentirao Mario Roth.

Mario će se predstaviti prekrasnom rock baladomI Don’t Want To Miss A Thing”. ”Oduševio sam se kad mi je gljiva dala upravo taj zadatak. Ja sam prvenstveno po prirodi romantičan dečko koji voli lijepe ljubavne pjesme, rock balade, pop balade.”, iskreno je rekao.

Mario Roth kao Aerosmith

Ovaj se pjevač veseli jer se za razliku od prošlog puta odmara što se tiče koreografskog dijela zadatka. ”Mislim da tu neće biti potrebno puno pripreme jer sam dosta statičan na bini. Sve će biti u emociji, onako kako ja tu pjesmu budem iznjeo”.

Pjesma ”I Don’t Want To Miss A Thing” po objavljivanju 1998. pozicionirala se na sam vrh glazbenih ljestvica, a čak je bila i nominirana za nagradu “Academy Award“. Pred Marijem je veliki zalogaj, a on je svjestan toga. ”Nadam se da će ljudi koji budu slušali moju izvedbu čuti Aerosmith. Ja kada ih slušam prolaze mi trnci kroz tijelo. Mislim da je to jedini moj zadatak koji imam”, rekao je.

Mario Roth kao Aerosmith

Na pitanje ima li nešto čega se boji u ovoj izvedbi odgovorio je: ”Strah? Malo me strah. Dobit ću zubnu protetiku. Steven Tyler sam po sebi ima podosta velike zube. Kada staviš zube koji nisu tvoji šuškaš – izgovaraš slova č,š,ž nezgrapno. Probao sam tako pjevati i to mi je jedina prepreka koju sam jedva prešao”.

Mario Roth kao Aerosmith

Unatoč tome Mario je oduševljen svojom novom transformacijom, a hoće li i žiri biti oduševljen, tek ćemo doznati u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.