Mario Roth jedan je od četvero finalista najzabavnijeg, najzanimljivijeg i najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Svoj je početak obilježio pobjedom u prvoj emisiji, a hoće li kraj biti jednako sladak kao početak za ovog simpatičnog Slavonca doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV.

Nakon što je odradio senzacionalan nastup kao Tina Turner i time postao pobjednik prve epizode četvrte sezone hit showaTvoje lice zvuči poznatoMario Roth u drugoj je epizodi postao Don Omar. Sve nas je vratio u ljetne dane megahitom ”Danza Kuduro”.

U trećoj epizodi Mario Roth postao je Daniela Martinović. S nastupom i pjesmom ”Volim barabu” natjerao je publiku i žiri u smijeh, a Danijelina vrckavost odlično mu je pristajala.

Rockersko izdanje u Mario Roth pokazao je u četvrtoj epizodi pjesmom Guns N’ RosesaParadise City”. U liku Axl Rosea priredio je spektakl!

Iza toga sljedila je potpuna suprotnost u obliku transformacije u kralja katalonske rumbe Nicolása Reyesa iz francuskog sastava Gipsy KingsNa pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato” izveo je mini koncert s pjesmama ”Volare”, ”Djobi Djoba” i  ”Baila Me

U šestoj epizodi Marija je čekala čista zabava – postao je Maja Šuput s pjesmom “Lopove“. Mario se uživio u nastup. Pjevao je, plesao, izvodio Majine pokrete i trudio se kopirati plesnu koreografiju.

Minute filma u hit show Mario Roth donio je u sedmoj epizodi u liku Patricka Swayzea. Postao je zavodnik Johnny Castle i uz pjesmu ”Do You Love Me” dočarao kultnu scenu iz filma Prljavi ples. Zahtjevnu koreografiju odlično je odradio, a pokazao se i kao multitalent jer je uz to i odlično pjevao.

Još jedno rockersko izdanje dočekalo ga je, no ovoga puta u osmoj epizodi. Mario je kao Aerosmith prenio prekrasnu emociju. Pjesmom ”I Don’t Want To Miss A Thing” doista je postao Steven Tyler, prvi vokal američkog rock sastava Aerosmith.

Deveta epizoda za Rotha je bila vrlo zanimljiva. Postao je George Michael i uz predivne plesačice koje su ga okruživale priredio je pravu glazbenu poslasticu.

U jubilarnoj epizodi ovaj je profesionalni pjevač utjelovio Annamariju s hitom iz devedesetih ‘‘Novi svijet”. Odjeću koju (ni)je imao na sebi ne smijete propustiti pogledati!

U jedanaestoj epizodi Mario je okusio čari nove tehnologije, te je nastupio hologramskim prikazom. To se za njega pokazalo kao pun pogodak iz razloga što je tada pobijedio! Sve je oduševio i nasmijao fantastičnom izvedbom pjesme ”BarcelonaMontserrat Caballé i Freddieja Mercuryja.

U prošloj, predfinalnoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznatoMario Roth postao je James Brown s pjesmom ”Get Up (I Feel Like Being A) Seks Machine”.  Njegova vesela energija sve nas je rasplesala.

Mario je trenutno u pripremama za svoju posljednju transformaciju u kojoj postaje Madonna. Već vidimo kako će maska biti izvrsna!

Mario Roth kao Madonna

Kako se priprema on, ali i ostali kandidati pratite na našoj službenoj stranici, kao i na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.