Mario Roth pobijedio je u jedanaestoj epizodi najgledanijeg transformacijskog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Hologramski prikaz Montserrat Caballé i Freddieja Mercuryja za njega je bila dobitna kombinacija!

Pjesmom ”Barcelona” koja je izvedena na otvorenju Olimpijskih igara u Barceloni 1992. godine osvojio je simpatije publike, žirija, ali i ostalih TLZP kandidata koji su mu dali po dodatnih pet bodova.

Mario Roth kao Montserrat Caballé i Freddie Mercury

Duet pjevača sastava “Queen” Freddija Mercuryja i španjolske operne dive Montserrat Caballé bio je zahtjevan zadatak kojeg je Mario Roth i više nego uspješno odradio.

Mario Roth kao Montserrat Caballé i Freddie Mercury

Nastupio je kao posljednji izvođač jedanaeste TLZP emisije, a dokazao nam je kako šećer dolazi na kraju. Iako je imao dupli posao Mario Roth sve oduševio i nasmijao svojom fantastičnom izvedbom.

Mario Roth kao Montserrat Caballé i Freddie Mercury

Ne mogu ti nikakvu kritiku reći jer je ovo bilo toliko zabavno. Ti si napravio parodiju onako kako svi zamišljaju operne pjevačice od tih velikih gesta, teatralnih. Beskrajno zabavno!”, komentirala je Sandra Bagarić koja je inače operna pjevačica pa je dobro upoznata s glazbenom materijom.

Mario Roth kao Montserrat Caballé

Freddie je bio i pjevački fantastičan, glumački je bio odličan, a  Montserrat je bila glumački toliko brilijantna da što se mene tiče nije trebao ni Freddie”, poručio mu je Goran Navojec.

Mario Roth kao Montserrat Caballé i Freddie Mercury pobjednik

Obzirom da je ”Tvoje lice zvuči poznatoshow humanitarnog karaktera pobjednik Mario Roth imao je pravo odabrati udrugu ili organizaciju kojoj će Nova TV donirati iznos od 10 tisuća kuna u njegovo ime. Mario se odlučio za ”Udrugu gluhoslijepih osoba grada Osijeka i Osječko-baranjske županije”.

Kako se vama svidio ovaj hologramski prikaz Marija Rotha komentirajte na našim društvenim mrežama! Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.