Mario Roth utjelovio je prpošnu splitsku pjevačicu koja je već dobro poznato lice showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, riječ je o Danijeli Martinović čiju je pjesmu ”Volim barabuMario izvrsno otpjevao.

Pun pozitivne energije Mario je donio dašak dalmatinskog zvuka, a za Danijelu koju je utjelovio imao je samo riječi hvale: ”Metar i šezdeset tri čiste ljubavi”, tako je opisao ovu vrckavu pjevačicu.

Mario Roth kao Danijela Martinović

Spot za pjesmuVolim baraburežirao je prošlosezonski kandidat Filip Dizdar, dok koreografiju potpisuje Igor Barberić. Igor je pomogao Rothu pripremati se za nastup, dok su plesačice showa ”Tvoje lice zvuči poznato” bile u spotu, pa nisu imale problema s učenjem novih koraka.

Mario Roth kao Danijela Martinović

Pred nastup, Mario je komentirao: ”Koliko se daš, toliko će biti dobro”. Na samom se nastupu držao te krilatice, pa je simpatičnu pjesmu punu Danijelinog vedrog duha sjajno izveo.

Mario Roth kao Danijela Martinović

Kako se vama svidio ovaj nastup komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.