Mario Roth u petoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” utjelovit će kralja katalonske rumbe Nicolása Reyesa iz francuskog sastava Gipsy Kings.

Mario Roth kao Gipsy Kings

Kada sam dobio na gljivi Gipsy Kings bio sam sretan jer ih imam u rukavu. Pomislio sam joj gljivice hvala ti. Tu plivam kao riba u vodi, a potrudit ću se da to iznesem najbolje što mogu”, podijelio je s nama pjevač grupe Vigor.

Mario Roth kao Gipsy Kings

Mario Roth i privatno sluša Gipsy Kingse. ”Obožavam tu njihovu veselu, prpošnu glazbu. Nicolás Reyes ima specifičan način pjevanja, malo je nazalan, ali zaista ću se potruditi. Volio bih da ljudi kada budu gledali i slušali da zažmire na sekundicu i da vide mogu li ja to”, rekao je.

Mario Roth kao Gipsy Kings

Ne vidim nikakvu prepreku. Kada dobiješ prave izazove kao Gunse, ili nešto što nikada nisam pjevao potpuno je drugačije. No, kada se susretneš s pjesmama koje znaš od prije i koje si već slušao ostanu ti u uhu i puno je lakše”, objasnio je.

Mario Roth kao Gipsy Kings

Na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato” izvest će mini koncert s pjesmama ”Volare”, ”Djobi Djoba” i  ”Baila Me”. ”Evo to je moja duša. Moja duša je puna ritma i puna lijepih pozitivnih melodija”, rekao je.

Mario Roth kao Gipsy Kings

Mario Roth zabavit će nas hitovima grupe Gipsy Kings. Što će ostali kandidati utjeloviti i kako će se snaći ne propustite već sutra od 20:00 sati na Novoj TV.

Mario Roth kao Gipsy Kings

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.