Američki glumac, plesač i kantautor Patrick Swayze na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” dolazi zahvaljujući transformaciji Marija Rotha.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Mario će kao macho frajer Johnny Castle dočarati kultnu scenu iz filma Prljavi ples. Uz to, zadatak mu je i otpjevati pjesmu ”Do You Love Me” grupe The Contours.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Tu je malo kontradiktornosti jer ću utjeloviti Patricka Swayzea, a pjevat ću pjesmu koju izvodi The Contours. To je totalna razlika”, rekao nam je Mario.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Smatra kako mu je gljiva dala velik zalogaj. ”To je moj prvi pravi plesački izazov u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”. Ja jesam plesao, ali sam plesao folklor par godina. Nisam se bavio latino plesovima, salsom, tangom i slično. Sve to imam, ali je to samouko”, priznao nam je.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Unatoč napornim treninzima, probama i uvježbavanju Mario je sretan što može pokazati što je sve naučio. ”Sad sam tek vidio koliko je pjevati i plesati teško. Zahvalan sam na ovom iskustvu jer ću nešto novo naučiti”, rekao je.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Izbacio sam Slavonca iz sebe i postao Amerikanac”, našalio se, no dodao: ”Prvi sam puta u situaciji da moram brojati korake, moram paziti na tekst i moram postati Patrick Swayze. Tri stvari na koje mislim odjednom, pa mi nije lako”, zaključio je ovaj profesionalni pjevač.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Kako će Mario Roth izgledati kao Patrick Swayze i je li dobro uvježbao koreografiju saznat ćemo već u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.