Prvi nastup četvrte emisije showa ”Tvoje lice zvuči poznato” izvrsno je odradio Mario Roth koji je postao Axl Rose bezvremenske grupe Guns N’ Roses.

Mario je utjelovio jedan od najvećih rock vokala svih vremena. Axl Rose, punim imenom William “Bill” Bailey, ima toliko snažan vokal da može pjevati višlje od Mariah Carey, Princea i brojnih drugih velikih imena svjetske estrade.

Mario Roth kao Guns 'n' Roses

Nakon prošlotjedne Danijele Martinović i nezaboravnih crvenih štikli za Marija je ovo velika promjena. Shvatio je ovaj zadatak kao izazov i bilo mu je drago okušati se u nečemu što je do sada za njega bilo nepoznato.

Mario Roth kao Guns 'n' Roses

Ovaj se nastup referirao na live izvedbu koncerta Guns N’ Rosesa koji su poznati po spektaklu koji priređuju. Mario je ozbiljno shvatio zadatak – bilo ga je posvuda na pozornici, u jednom se trenu popeo čak i na bijelu sofu na kojoj kandidati nakon nastupa gledaju ostale izvedbe, a naposljetku nas je doslovno odveo u Paradise City!

Mario Roth kao Guns 'n' Roses

Kako se vama svidio Mario Roth u rockerskoj kombinaciji i je li vam draža ovakva energična izvedba ili mirniji Mario u ženskim transformacijama komentirajte na našim na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube.

Mario Roth kao Guns 'n' Roses

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama između nastupa pratite na našoj službenoj stranici. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.