Nakon što smo u prošloj emisiji vidjeli Daniela Bilića kao Johna Travoltu iz filma Pakleni šund, u novoj smo epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” nastavili s filmskom tradicijom. Mario Roth postao je Patrick Swayze.

Kao posljednji natjecatelj sedme epizode nastupio je Mario Roth i dokazao kako je standardno genijalan što se tiče pjevanja. Novo o njemu smo saznali da je takav i u plesu.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Mario Roth je kao macho frajer Johnny Castle dočarao kultnu scenu iz filma Prljavi ples. Uz pjesmu ”Do You Love Me” grupe The Contours imao je za zadatak naučiti vrlo zahtjevnu koreografiju. Toga je bio svjestan od samog početka.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Mislim da mi je gljiva po prvi put dala jedan stvarno veliki izazov. Jako sam sretan što mogu pokazati i svoje plesno umijeće”, rekao je Mario koje se ranije bavio folklorom, no nikada se nije susreo s latino plesovima.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Mario je rekao kako je gledao film Prljavi ples prije ovog nastupa. Smatra kako je to vrlo važan i vrijedan film i da će sigurno biti zanimljiv generacijama i za 10 do 15 godina. ”To su filmovi koji ostaju”, zaključio je.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Kako se vama svidio ovaj nastup komentirajte na našim društvenim mrežama!

Mario Roth kao Patrick Swayze

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.