Dobrim starim plesnim hitovima u desetoj TLZP epizodi rasplesat će nas Mario Roth i Ana Gruica. Roth postaje dance zvijezda Annamaria Đumbrek, dok Anu Gruicu čeka transformacija u Fantome.

Mario Roth kao Annamaria

Tko je to?” bio je prvi komentar Marija Rotha kada mu je gljiva dodijelila Annamariju. Kada se počeo pripremati i malo bolje proučavati Roth je shvatio kako ipak zna o kome se radi.

Mario Roth kao Annamaria

Na pjesmu Novi svijet sam zaboravio potpuno!”priznao je Mario koji će u nedjeljnoj, desetoj po redu, epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznatonastupiti u popriličnom oskudnom izdanju. ‘‘Da mi je netko prije par godina rekao da ću nastupati u grudnjaku i nekakvoj krpici oko struka, rekao bih mu: lažeš majstore!

Ana Gruica kao Fantomi i Mario Roth kao Annamaria

Sigurni smo da će Ana Gruica na noge podići cijelu publiku hitom ”Dudazagrebačkog rock sastava Fantomi. U liku Roberta Marekovića Ana će pokazati kako biti i izgledati kao pravi frajer!

Ana Gruica kao Fantomi

Gledam to kao da imam dvije i pol minute glumačkog zadatka i ovo je moja mini premjera”, rekla je Gruica koja se veseli svojoj novoj izvedbi. ”Super su Fantomi. Meni se to sviđa!

Ana Gruica kao Fantomi

Oba će nas hita dobro zabaviti i rasplesati, a kako će nastupi naših kandidata izgledati doznat ćemo već u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Ana Gruica kao Fantomi i Mario Roth kao Annamaria

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.