Mario Roth postao je zločesti dečko iz Bostona! Radi se o najprodavanijem bendu svih vremenaAerosmithu, a Mario je u osmoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” utjelovio Stevena Tylera.

Izveo je jednu od njihovih najpoznatijih pjesma, a ujedno i jednu od najljepših rock balada svih vremenaI Don’t Want To Miss A Thing”. To je balada iz filma ”Armageddon”, koji govori o sudara meteora sa zemljom koji može uništiti sve oblike života.

Mario Roth kao Aerosmith

Ova emotivno jaka pjesma bila je izazov za Marija koji je bio svjestan kako nema puno koreografije i sve treba bazirati na emociji. U ranijem nam je razgovoru rekao kako ga prolaze trnci dok sluša Aerosmith i da upravo to želi prenijeti u svom nastupu.

Mario Roth kao Aerosmith

Mario je postao Steven Tyler, prvi vokal Aerosmitha. Tyler je poznat po svom specifičnom promuklom i oštrom glasu velikog raspona. ”Kad je u pitanju ta pjesma ja sam oduševljen”, komentirao je Mario.

Mario Roth kao Aerosmith

Sa jakom šminkom, velikom scenografijom, rockerski odjevenog vidjeli smo Marija u jednom potpuno novom izdanju. Sve je to, uz Marijevu izvrsnu vokalnu izvedbu, dovelo do nevjerojatnog nastupa nakon koje se publika digla na noge.

Mario Roth kao Aerosmith

Kako se vama svidio ovaj nastup i je li vam Mario Roth bio uvjerljiviji kao zavodnik Patrick Swayze ili kao opasni rocker Steven Tyler komentirajte na našim društvenim mrežama.

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.