Tvoje ime zvuči Mario, transformacija Turner, a nastup genijalno! Tako bi se mogli opisati nastupi Petrekovića, Battifiace i Rotha. Sva su trojica na jedan dan postali Tina Turner, a nama priuštili nastupe za pamćenje.

Roth, Battifiaca i Petreković kao Tina Turner

U jučerašnjoj, prvoj po redu, epizodi četvrte sezone najzabavnijeg, najzanimljivijeg i najgledanijeg showaTvoje lice zvuči poznatopobijedio je Mario Roth pjevajući ”Simply the Best”.

U prvoj sezoni čast transformacije u Tinu Turner pripala je genijalnom Mariju Petrekoviću, u trećoj sezoni imali smo priliku vidjeti Marija Lipovšeka Battifiacu, koji je tada bio  jocker Damira Kedže, a nastup Marija Rotha bila je treća sreća iz razloga što je on jedini svojom izvedbom odnio pobjedu.

Petrekovićev nastup iz prve sezone zaista je bio za pamćenje, što je Rothu stvaralo dodatan pritisak. ”Probat ću nadmašiti Marija Petrekovića. On je glumački mentor i sigurno će mi pomoći, pa ne vidim nikakvih prepreka da budem bolji od njega”, rekao je prije ulaska u lift.

Petreković ga je podučio da je nekad dobro i iskarikirati ulogu, no najvažnije je ostati dosljedan izvornoj izvedbi. Što je trećem Mariju izvrsno pošlo za rukom.

Pobjednički nastup Mario Roth kao Tina Turner

Svaki je Mario odradio transformaciju na sebi svojstven način, a ono što im je zajedničko je izvrsnost i posvećenost ulozi od početka i priprema, preko nastupa, pa sve do kraja epizode u kojoj su nastupali.

Roth, Battifiaca i Petreković kao Tina Turner

Koji je nastup vama bio najzanimljiviji komentirajte na našim društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.