Predfinalna, odlučujuća emisija najgledanijeg showa ”Tvoje lici zvuči poznato” opasno se bliži. U nedjelju je dan odluke – kojih će četvero kandidata proći u finale, a tko nastupa u duetu u revijalnom dijelu showa.

Matteo Cetinski kao Goran Bare

Bodovno stanje na tablici može se lako promijeniti, pa nitko nije siguran za svoju poziciju. Upravo će zato svi kandidati dati sve od sebe kako bi uvjerili žiri, a i svoje kolege da su upravo oni ti koji trebaju proći u finale.

Matteo Cetinski kao Goran Bare

Kao i svaki put do sada, zanimljivih transformacija neće nedostajati. Mattea Cetinskog gledat ćemo kao frontmena grupe Majke, Kedžo postaje Lady Gaga, a Filip Dizdar Vinko Coce.

Matteo Cetinski kao Goran Bare

Matteo Cetinski postaje Goran Bare, a izvest će pjesmu ”Teške boje”. Matteo je rekao kako je svjestan da je njega teško zamisliti kao Bareta, ali da ima neku crtu u sebi koja mu je vrlo slična. ”Volim crniju notu u pjesmama”, dodao je.

Damir Kedžo kao Lady Gaga

Damir Kedžo kao Lady Gaga izvest će pjesmu ”Paparazzi”. Kedžo ne skriva kako mu je ovo najteža transformacija do sada, a po prvi je put u pravim štiklama! ”Lako mi je bilo skakati kao Ariana Grande u čizmama kada mi je zglob zaštićen, ovo su nenormalno visoke potpetice! Mogu se gadno ozlijediti radeći koreografiju”, zabrinut je ovaj pjevač.

Filip Dizdar kao Vinko Coce

Filip Dizdar priznao je kako ga je jako trema transformirati se u Vinka Cocu. ”Pjesma ”Vilo mojapuno znači ljudima i svi je znaju! To je sveta pjesma. To je pjesma koju moraš ili dobro otpjevati ili ju nemoj otpjevati, a Vinko Coce je stvarno neponovljiv”, komentirao je.

Filip Dizdar kao Vinko Coce

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.