Još nam je samo par dana ostalo do proglašenja pobjednika ili pobjednice četvrte sezone najzabavnijeg i najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Finalisti tlzphr

Imena četvero finalista svima su dobro poznata. To su Mia Anočić- Valentić, Nives Celzijus, Bojan Jambrošić i Mario Roth. Tek u nedjelju doznajemo tko će se okititi laskavom titulom četvrtog kralja ili kraljice transformacija.

Mia Anočić-Valentić kao Kylie Minogue

Mia Anočić-Valentić transformirat će se u Kylie Minogue. Kylie je australska je pop-dance pjevačica i glumica koja je po uspješnosti odmah nakon Madonne, u koju će se transformirati naš Mario Roth.

Bojan Jambrošić kao The Cranberries

Nedjeljni pobjednik Bojan Jambrošić postat će pjevačica grupe The Cranberries. Ovaj irski alternativni rock band najpoznatiji je s pjesmom ”Zombie” koju će Bojan izvesti.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

Nives Celzijus vidjet ćemo kao Anthonyja Kiedisa iz grupe Red Hot Chili Peppers. Nives se do sada pokazala odlična u svim muškim, kao i ženskim transformacijama, pa smo u iščekivanju njenog novog, ujedno i posljednjeg, nastupa.

Ivana Mišerić kao Azúcar Moreno

U revijalnom tonu nastupit će u duetu Dalibor Petko i Ivana Mišerić kao Azucar Moreno. Predstavit će se s pjesmom ”Bandido”.

Daniel Bilić kao Josipa Lisac

Drugi će duet izvesti Ana Gruica i Daniel Bilić, a postat će Gibonni i Josipa LisacAna i Daniel izvest će pjesmuNek’ se dijete zove kao ja”.

Ne propustite ove nedjelje od 20:00 sati finalnu epizodu hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Zajamčeno je puno smijeha, veselja i jako dobre zabave!

Finalisti tlzphr

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.