Jedanaesta epizoda hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nam zabavne, ali i opasne transformacije naših kandidata. Tako ćemo primjerice Nives Celzijus vidjeti u boksačkom izdanju kao popularnog Rockyja Balbou dok će Bojan Jambrošić postati En Vogue.

Bojan Jambrošić kao En Vogue i Nives Celzijus kao Rocky Balboa

Nives postaje Sylvester Stallone, jedan od najpopularnijih američkih glumaca koji je slavu stekao u serijalima akcijskih filmova. Jedan od njih je i Rocky kojeg će naša Nives uprizoriti.

Nives Celzijus kao Rocky Balboa

Mirna i staložena Nives ostala je zatečena kada je saznala za ulogu koju u tjedan dana ima pripremiti. ”Nisam neki ljubitelj borbi tako da mogu reći da me ovo izulo iz cipela”, komentirala je.

Nives Celzijus kao Rocky Balboa

Nives će otpjevati soundtrack iz filma ”Eye Of The Tiger”, grupe Survivor. Ovo je pjesma trećeg nastavka filma o boksaču Rockyju Balboi. ”Najtragičnije mi je što glumim opasnog lika, a pjevam praktički kao žena”, iskrena je bila Nives.

Bojan Jambrošić kao En Vogue

Kao i njegova sunatjecateljica Nives Bojan Jambrošić u jedanaestoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” proći će kroz transformaciju u suprotan spol. Ove ćemo ga nedjelje vidjeti u liku pjevačice grupe En Vogue.

Bojan Jambrošić kao En Vogue

Bojan kaže kako je radio na tome da postane ljuta žena. ”Nisam znao da je opet toliko komplicirana. Ja bih rekao da se spojila  Beyonce, Mariah i Christina Aguilera u jedno”, zaključio je

Bojan Jambrošić kao En Vogue

Oni su girl grupa od kojih ne znaš koja bolje pjeva, ja postajem ona koja ima najviše teksta”, prokomentirao je Bojan koji dodaje da mu je ova uloga vokalno vrlo zahtjevna.

Bojan Jambrošić kao En Vogue i Nives Celzijus kao Rocky Balboa

Kako će zvučati Bojanova verzija pjesme ”Don’t Let Go”, a kako Nivesina ”Eye Of The Tiger” doznajte ove nedjelje od 20:00 sati na Novoj TV.

Bojan Jambrošić kao En Vogue i Nives Celzijus kao Rocky Balboa

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.