Kako smo već najavljivali, Žanamari Perčić u sedmoj je emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” postala Vanna iz doba njene karijere u ET-u.

Za Žanu je ovo bila dosta važna transformacija, jer kako kaže, uz Vannu je učila pjevati i tako se rodila njena ljubav prema glazbi.

Žanamari Perčić kao Vanna

Ova pjevačica pred nastup nam je rekla kako su joj važne reakcije i publike i žirija jer je ovo kulturna transformacija kojoj nije za cilj da ljudi umiru od smijeha. ”Možda neću dobiti visoke ocijene, ali ću dati sve od sebe”.

Žanamari Perčić kao Vanna

Žanamari je znala pjesmu unaprijed, nije imala problema s tekstom i savjeti vokalnih trenerica su joj pomogli što joj je puno olakšao izvedbu pjesme ”Ne traži ljubav”. Sjajnu vokalnu izvedbu svi su zamijetili. ”Definitivno si me impresionirala glasom što nije najlakše kada se radi o imitiranju Vanne. Ja sam potpuno zadovoljan i iznenađen”, zadovoljno je komentirao Tomo in der Mühlen.

Žanamari Perčić kao Vanna

Kako se vama svidjela ova transformacija komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!