Veselu osmorku showa ”Tvoje lice zvuči poznato” rado gledamo svake nedjelje kako u različitim kostimima i ulogama okušavaju svoje vokalne sposobnosti. No, na malim ekranima vidimo samo jedan dio njihovog vremena. Prije izlaska na pozornicu kandidati se pripremaju puno duže od trajanja samog nastupa.

Svi kandidati ep1

Svi su se oni poznavali od prije, više ili manje, no show ih je definitivno povezao. Neki su se kandidati prvi put u životu okušali u pjevanju, dok je drugima to glavna profesija. Kako god bilo, za svaki se nastup međusobno bodre i zajedno prolaze kroz vesele, a i stresne trenutke.

Filip Dizdar rekao nam je kako se prije snimanja znao sa Kedžom i Žanamari, no sada su svi frendovi. Svi su otvoreni za prijateljstva u kojima ne vlada natjecateljski duh. Sve su prihvatili kao super zabavu iz koje žele maksimalno izvući.

Lana Jurčević i Filip Dizdar

Lana Jurčević prije početka showa nikoga nije znala jako dobro, no kako kaže ovo su sada intenzivni odnosi. ”Stvarno sam se sa svima sprijateljila. S nekima možda malo više jer imamo više zajedničkih interesa i tema, sličnije karaktere. Sve u svemu super mi je i uživam”.

Ana Maras Harmander i Hana Hegedušić

Hana Hegedušić otkrila nam je kako su se svi skupa kao ekipa povezali. Od prije je znala Kedžu, a sada je još i bolje s njim. Zajedno rade na mjuziklu ”Pacijenti” tako da dosta vremena provode zajedno.

Filip Dizdar i Matteo Cetinski

Hoće li ovako idilični odnosi ostati do kraja showa ostaje nam za vidjeti, a do tada sve propušteno pratite na našim društvenim mrežama.

Osim na službenoj stranici, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.