Daniel Bilić transformiran Johna Travoltu dočarao je kultnu scenu iz filma Pakleni šund.”Ja sam onaj iritantni lik koji dok se gleda Pulp Fiction priča zajedno s njima”, rekao je Daniel koji je ovaj legendarni film pogledao čak sedam puta.

John Travolta osim što je sjajan glumac sjajan je producent, pjevač i plesač. Ulogom u filmu Paklenu šund Travolta je zaradio nominaciju za Oscara. Naš se Daniel transformirao u Johna Travoltu, a pjevao je kao Chuck Berry.

Daniel Bilić kao John Travolta

Svi znaju tu stvar. Obožavam tu stvar i to treba izvesti zaista dobro”, komentirao je ovaj radijski voditelj. On se na sceni pojavio s plesačicom koja je utjelovila Umu Thurman.

Daniel Bilić kao John Travolta

Nekako si bio koncentriran na sebe, ne na Umu. Da si bar se usredotočio pa onda to napravio stopostotno. Falilo mi je malo čvrstoće u nogama. Tekst i melodija su čudno radili. U svakom slučaju, ti izgledaš kao Travolta, maska je pogođena” poručila mu je Sandra Bagarić.

img_7877

No Daniel Bilić nije jedina osoba u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” koja je utjelovila Johna Travoltu. Naime u finalnoj emisiji prve sezone showa Rene Bitorajac i Igor Mešin nastupili su kao John Travolta i Olivia Newton John s pjesmom iz kultnog filma “Briljantin“.

Rene je kao Travolta postao pravi frajer, dok je Igor utjelovio Oliviju Newton John. Razigranom i veselom izvedbom pjesme ”You’re the One That I Want” sve su dobro nasmijali.

img_7857

Daniel Bilić ili Rene Bitorajac u ulozi Johna Travolte? Teška odluka. Što vi mislite koji je bolji i sviđa li vam se više ozbiljnija Bilićeva verzija ili neozbiljna našeg voditelja Renea komentirajte na društvenim mrežama!

Daniel Bilić i Rene Bitorajac kao John Travolta

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.