Nakon najgledanije epizode sezone već one nedjelje stižu nova iznenađenja! Na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” zahaljujući Lani Jurčević stiže Justin Bieber.

Filip Dizdar kao Jason Derulo

Da je ”Tvoje lice zvuči poznato” iz emisije u emisiju sve popularnije, svjedoči i posljednja epizoda showa koja je bila ujedno i najgledanija epizoda sezone. Nedjeljnu epizodu u kojoj je pobijedio Filip Dizdar gledalo je više od 778 tisuća gledatelja i ostvarila je 41,2 posto udjela u gledanosti*.

Prošlotjedni pobjednik Filip Dizdar je odlučio ovaj tjedan malo odmoriti te svoj zadatak prepustiti jokeru. Tko će stati na binu showa i izvesti pjesmu ”Move in the right direction” od Gossip tek ćemo vidjeti.

Jocker Filipa Dizdara

Lana Jurčević ‘dovest će’ pak Justina Biebera u show, jer upravo je gljiva dodijelila ovaj zadatak za ovu natjecateljicu. Lana će izvesti njegov hit ”Sorry”. ”On mi je precool. Vokalno je meni dosta sličan, no sad treba postići da to ipak ne sliči na mene”, komentirala je.

Lana Jurčević kao Justin Bieber

Lana je tijekom priprema za ovu točku izjavila: ”Zamišljat ću da sam Justin i da kažem Seleni SORRY”.

Lana Jurčević kao Justin Bieber

Hoće li Lanina isprika nekako doći do Selene Gomez saznat ćemo već u nedjelju, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!

 

*Izvor: AGB NIelsen (Razdoblje: 13.11.2016.; Ciljna skupina: 4+ )