Lana Jurčević koja seksipilnom izvedbom Shakire nikoga nije ostavila ravnodušnim prokomentirala je svoje sudjelovanje u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” i odnos s drugim kandidatima.

”Sad ću zvučati školski, ali tek sam upoznala ove ljude, a već smo se svi sprijateljili. Toliko jedni druge motiviramo i tješimo ako je potrebno. Nije se jednostavno snaći u ulogama koje u svom životu vjerojatno nikad ne bi imali prilike iskusiti”.

Lana Jurčević kao Shakira

U dosadašnjem se radu nije susretala s imitacijom, ali kako kaže, kao i s većinom stvari kojih ima u ovom showu. Cijeli ovaj projekt smatra velikom umjetnošću u koju je potrebno uložiti puno truda i rada i ne bojati se otpustit sve svoje kočnice.

Lana Jurčević kao Shakira

Ono što ne znamo o Lani je njena čista suprotnost onoga kako je mediji doživljavaju. ”Ja sam totalno kontra onoga što ide na van. U svom kvartu hodam u pidžami, čak i do dućana idem u pidžami. ”Kaže kako se može zamislit da u nekom trenutku života ima malu kućicu i svoj vrt sa voćem i povrćem. ” Veliki dio mene teži tome da nema veze s ničim što je materijalno. To su stvari koje me opuštaju”, iskrena je bila Lana.