Lana Jurčević jedna je od četvero finalista treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Po bodovnoj ljestvici Lana zauzima visoko drugo mjesto, što joj daje veliku šansu za titulu pobjednice.

Lana Jurčević

Iako je pri samom vrhu ova pjevačica i ranije je napominjala da shvaća kako sudjeluje u showu koji je humanitarnog karaktera i kako kaže pobjeda joj ne predstavlja potvrdu. ”Iz moje perspektive potpuno je svejedno tko će pobijediti, bitnije da ti novci odu na neko dobro mjesto”.

Lana Jurčević kao Shakira

Kao i svi kandidati Lana je prošla kroz brojne transformacije. Ne može izdvojiti neku najdražu jer na show ”Tvoje lice zvuči poznato” gleda kao na cjelinu. ”Ne gledam ova ili ona točka je bila najdražaSva ova tri mjeseca meni su bila toliko dragocjena i toliko sam uživala. Organizacija je bila sjajna. Od prijateljstava do naših zajedničkih druženja, same emisije i svih transformacija”.

Lana je druga u ukupnom poretku, ali ne očekuje pobjedu. ”Poučena nekim iskustvom od prije meni se pokazalo da pobjeda ili ne pobjeda sve dalje ovisi o tebi samom. Ne mislim da je to potvrda onoga što čovjek može i zna”, rekla je.

Tko će biti pobjednik treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato” doznajemo u nedjelju, a do tata pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.