Lana Jurčević u prošloj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” bila je Davor Gobac, frontmen grupe Psihomodo pop. Ne bi vjerovali, ali nakon tog nastupa Lana je završila s upalom mišića!

Izrazbijala sam laktove, a najsmješnije od svega je da sam nakon Gobca prvi put u ovom showu imala upalu mišića. Sad me to pred Beyoncé popustilo, ali on ima te specifične pokrete tijelom i stvarno me sve boljelo”, opisala je Lana kako se osjeća.

Lana Jurčević kao Beyoncé

U nedjeljnoj, predfinalnoj epizodi, Lanu ćemo imati priliku vidjeti kao Beyoncé, koja također ima poprilično zahtjevnu plesnu koreografiju. ”Jako puno sitnih i malih koraka i moraš se jako koncentrirati, ali evo dan prije showa iz nekog razloga se osjećam ok. Mislim da sam napravila koliko sam mogla i dalje od ovoga ne ide”, rekla je ususret nastupu.

Lana Jurčević kao Beyoncé

Priznaje kako joj na početku nije bilo dobro. Prve su joj probe bile teške, a ni okolina joj nije puno pomagala. ”Često se suočavam s tim da ljudi misle da sam ja neka profesionalna plesačica, ja samo u životu volim ples kao ples. Par puta sam se susrela s nekim tečajem, ali ne mogu reći da sam se bavila plesom i da su godine i godine iskustva iza mene”, objasnila je.

Lana Jurčević kao Beyoncé

Kako Lana kaže, za ples je potrebna plesna memorija i puno lakše pamtiš ako konstantno učiš plesne pokrete. No uz to, Lana je rekla u čemu joj je ”Tvoje lice zvuči poznatoposebno pomoglo. ”Čini mi se da sam kroz ovaj show jako unaprijedila sebe. Mislim da sam unaprijedila memoriju pamćenja prebacivanje iz lika u lik. Mislim da ću za svoje pjesme imati puno više materijala i sposobnosti otpijevati nešto na različite načine”.

Lana Jurčević kao Beyoncé

Što se tiče transformacijeBeyoncé priznala je kako joj nije sasvim svejedno. ”Boljelo bi me srce da pogriješim puno puta, jer ti kad pogriješiš kod nje jako teško se vraćaš natrag – da li u melodiju, tekst, ples. Tempo je tako nenormalan da kroz vježbanje kad bi negdje zatrokirala ne bih se mogla vratiti nazad”.

Lana Jurčević kao Beyoncé

Hoće li Lana Jurčević zapamtiti koreografiju imat ćemo prilike vidjeti već sutra na Novoj TV! Do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!