Lana Jurčević, koja se u prošlotjednoj emisiji najpopularnijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato” transformirala u španjolskog zavodnika Enriquea Iglesiasa ove će nedjelje postati lice sa domaće estrade.

Lana postaje Andrea Šušnjara iz grupe Magazin. Otkrila nam je da se priprema slično kao za Boney M.Nemam neku psihičku blokadu koja mi se znala događat kod Shakire i Enriquea. Dosta dobro sam išla kroz tjedan bez mojih malih sitnih drama. Ovo mi se čini kao nastup u kojem mogu sto postotno guštati i zezati se”.

Lana Jurčević kao Shakira

Lana je neodlučna i ne može se opredijeliti jesu li joj draže muške ili ženske uloge, kako kaže, ovisi o nastupu i pjesmi. ”Do sada sam govorila da mi se bolje transformirati u muškarce, ali evo za Magazin i za Andreu mi je baš leglo”.

Lana Jurčević kao Bonnie M

Na pitanje što bi pobjeda značila za nju Lana je iskreno odgovorila kako bi joj bilo drago, no uvijek postoji ono ali… ”nekako sam do sada naučila da je za mene ne pobijediti nekad ispadalo puno bolje nego biti prva, bilo u smislu karijere ili reakcija publike”.

Hana Hegedušić i Lana Jurčević kao Iglesias

Nakon zavodljive Shakire, Bonny M za kojeg kaže da je muška verzija nje, te obiteljskog dvoboja Iglesias ove ćemo nedjelje Lanu napokon gledati kao domaću pjevačicu. Kako se priprema provjerite na našim društvenim mrežama –   Facebooku,Instagramu, Twitterui YouTube-u.