Lanu Jurčević u večerašnjem showu ”Tvoje lice zvuči poznato” ponovno smo gledali u muškoj transformaciji. Nakon prošlotjednog Jole, Lana je se danas transformirala u Davora Gobca i izvela pjesmu Psihomodo popaJa volim samo sebe”.

Davor Gobac izvrsni je performer, vrhunski zabavljač, a za njega kažu kako već godinama balansira na tankoj granici između genijalnosti i ludosti. Lana je jako sretna što se našla u ovoj ulozi jer i sama kaže da je Gobac ludi muzičar koji vodi rock ‘n’ roll život.

Lana Jurčević kao Davor Gobac

Ovo je pjesma moje trenutne životne fazeJa volim samo sebe!”, rekla je Lana koja u svom nastupu nije izostavila Gopčevu poznatu rečenicu ”Dobar dan draga nacijo”!

Lana Jurčević kao Davor Gobac

Lanin nastup prštao je energijom, dobrim raspoloženjem, skakanjem, pa čak i valjanjem po pozornici, što je publika nagradila velikim pljeskom. Za kraj ovog nevjerojatno zabavnog nastupa ova se pjevačica bacila na pozornicu!

Lana Jurčević kao Davor Gobac

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hrKombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip!