Još je malo vremena ostalo našim kandidatima da uvježbaju glas, koreografiju i cjelokupni scenski nastup jer u nedjelju doznajemo tko će se plasirati u finale četvrte sezone hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

sminka tlzphr

Dvanaesta epizoda je njihova posljednja prilika za pokazati što sve znaju i skrivene talente koje još nisu pokazali, jer samo četvero kandidata s najvećim brojem bodova postaju finalisti.

Mario Roth kao James Brown

Prošlonedjeljni pobjednik Mario Roth u novoj će se epizodi predstaviti kao James Brown. ”U prvoj emisiji gljiva da kraljicu, pred kraj da kralja! Mislim da nije moglo biti bolje”, rekao je Mario aludirajući na nastup u kojem je utjelovio Tinu Turner i pobijedio.

Ivana Mišerić nakon filmske scene kultnog ”Briljantinapostaje Lady Gaga. Ova radijska voditeljica priznaje kako je sama sebi nabila velika očekivanja, a time i stresNastupit će s pjesmomTelephone” što joj se iznimno sviđa jer i privatno sluša Gagu.

Ana Gruica kao Pussycat Dolls

Za zgodne plesačice i vrući hit svojim će se nastupom pobrinuti Ana Gruica koja postaje Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls. Ana je oduševljena svojom novom točkom, a od nje ćemo čuti pjesmu ”Don’t Cha”.

Nives Celzijus kao Cher

Nives Celzijus ove nedjelje gledamo kao Cher koja je više puta bila na TLZP pozornici. ”Ona mi baš nekako izgleda kao istinski talent koja je rođena s tim!”, komentirala je Nives koja će nakon brojnih muških uloga, ove nedjelje finale pokušati izboriti s transformacijom u žensku divu.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

Bojana Jambrošića ove nedjelje gledamo kao Ed Sheerana, a Dalibor Petko postaje raskošna Amazonka grčko-švedskog podrijetla – Helena Paparizou.

Daniel Bilić kao Ivo Robić

Daniel Bilić nakon hita Rag’n’Bone Mana postaje pionir zabavne glazbe na ovim prostorima Ivo Robić, dok ćemo talentiranu glumicu Miu Anočić-Valentić vidjeti u hologramskom prikazu. Mia će izvesti duet Sie i Sean Paula.

Mia Anočić-Valentić kao Sean Paul

Još nas jako malo vremena dijeli do saznanja koja se to četvorka bori za titulu najbolje ili najboljeg četvrte sezone. Do nedjelje u 20:00 sati na Novoj TV pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.