Damir Kedžo kao i svaki nastup do sada oduševio je svojom izvedbom. Transformiran u Earth, Wind & Fire nije ni zaslužio ništa manje od sjajnih komentara i odobravanja publike!

Iako se na pozornici to nije dalo ni naslutiti Kedžo je rekao kako ima velikih problema sa svojim vokalom. ”Strašno mi je naporno u zadnje vrijeme”. Kedžo uz show ”Tvoje lice zvuči poznato” odrađuje predstave što mu nije ni malo lak zadatak.

Damir Kedžo kao Earth, Wind & Fire

Bez obzira na to, njegove ga vokalne sposobnosti nisu izdale. Obje pjevačice iz današnje postave žirija Alka Vuica i Sandra Bagarić bile su potpuno oduševljene Kedžom. ”Rođen je za mjuzikl!”, rekla je Alka dok ga mu je Sandra rekla da prije odlaska na Broadway dođe u kazalište u kojem i ona nastupa.

Damir Kedžo kao Earth, Wind & Fire

Uz ovako izvrsnu transformaciju ide i jednako sjajna pripadajuća maska koja nije prošla nezapaženo! Kedžo se šalio što nema kose na pola čela, ali odjeća, šminka, vlasulja i cjelokupni dojam zasigurno su pridonijeli da njegov nastup bude što uvjerljiviji.

Damir Kedžo kao Earth, Wind & Fire

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-uKombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr.