U nedjelju 18. prosinca veliko je finale showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Nakon dvanaest tjedana, velikog broja transformacija, izmijenjenih kostima, sati i sati provedenih sa šminkerima i na probama četvero finalista izvest će svoj zadnji nastup o kojem sve ovisi.

Finalisti TLZP s3

Ana Maras Harmander, Lana Jurčević, Damir Kedžo i Matteo Cetinski proglašeni su finalistima u prošloj emisiji i vrlo su blizu s bodovima, a detalji će presuditi tko je od njih najbolji!

Ana Maras Harmander

Ana Maras Harmander već tjednima drži prvo mjesto bodovne ljestvice, no ona to ni najmanje nije očekivala. ”Kad smo kretali sa svim ovim apsolutno nisam očekivala da ću doći do finala. Stvarno sam mislila da ću biti zadnja ili predzadnja, pogledajte sve ove ljude oko mene, to su izvrsni pjevači”, komentirala je.

Lana Jurčević

Lana Jurčević za samo tri boda kaska za Anom. Rekla nam je kako je potpuno neopterećena. ”Odmah sam na početku sezone rekla kako uopće neću razmišljati i zamarat se s tim do kuda ću stići. Na kraju krajeva ovo je humanitaran show, važno je da ti novci odu na neko dobro mjesto”.

Damir Kedžo

Kedžo koji ima božićni nastup jako je sretan. U njegovom zadnjem pojavljivanju na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato” gledat ćemo ga kao Mariah Carey, a slušati ”All I Want For Christmas Is You”. Sve ga u toj izvedbi veseli, a komentirao je: ”Super mi je pjesma i ona simbolizira to božićno vrijeme. To je jedna od rijetkih božićnih pjesma koja mi nije dosadila i uvijek se razveselim kad je čujem”.

Matteo Cetinski

Matteu Cetinskom prošlotjedna pobjeda dala je vjetar u leđa. ”Sad sam tek pred kraj došao na svoj nivo. Da mi sada netko da tri tjedna pauze mogao bih ponovno odraditi cijelu sezonu kako treba. Drago mi je da su ljudi vidjeli moju borbu. Na početku nisam bio zadovoljan sa sobom jer sam znao da mogu bolje”, rekao je.

Finalisti TLZP s3

Ne propustite veliko finale showa ”Tvoje lice zvuči poznato” i doznajte pobjednika treće sezone! Do tada surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.