Jedan od najljepših muških vokala suvremene glazbe George Michael našao se na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato” zahvaljujući devetoj po redu transformaciji Marija Rotha.

Mario se predstavio pjesmom ”Freedom” za koju je rekao: ”Osjećat ću se u ovoj pjesmi oslobođeno. On je sav razmahan. Ovo će biti jedna prava poslastica!

Mario Roth kao George Michael

Upravo se to i dogodilo. Mario u rockerskom izdanju, s prekrasnim plesačicama koje ga okružuju i divnim vokalom priredio nam je pravi doživljaj.

Mario Roth kao George Michael

Prije nastupa nije bio toliko sigurna u sebe. ”Moram priznati da je ovo dosta statična točka. George Michel je pun ritma i mislim da se to moglo bolje iskoristiti. Naglasak smo dali na lijepim djevojkama iz plesne skupine. One su odigrale najveći dio”, rekao je Mario Roth.

Mario Roth kao George Michael

O ljepoti plesačica koje su okruživale Marija govori i činjenica da je naš stalni član žirija Goran Navojec komentirao kako mu se mora ispričati što nije gledao njegov nastup jer su pažnju odvlačile plesačice.

Mario Roth kao George Michael

Kako se vama sviđa Mario Roth u ovom frajerskom izdanju komentirajte na našim društvenim mrežama!

Mario Roth kao George Michael

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.