Ove nedjelje na binu showa vraća se Hana Hegedušić koja postaje američki reper Armando Christian Perez poznatiji kao Pitbull, a izvest će njegov poznati hit ”Fireball’‘. Hana je treći put u muškoj ulozi, ali prvi put u ulozi jednog ćelavog repera.

Hana Hegedušić kao Pitbull

Damir Kedžo ovaj put se zbog zdravstvenih razloga odlučio za jokera, a tko će umjesto njega utjeloviti Tinu Turner i izvesti pjesmu ”Private dancer” tek ćemo vidjeti kada ova točka dođe na red ove nedjelje. ”Jako vjerujem u svog jokera, on je najbolji.” – izjavio je Kedžo koji će ovaj put imati samo navijačku ulogu u showu.

Žanamari Perčić kao Fergie, Black Eyed Peas

Žanamari se oduševila svojim zadatkom transformacije u Fergie, a kako će dočarati njen spot i zapravo zahtjevnu koreografiju na pjesmu ”A little party never killed nobody” tek ćemo vidjeti.

Fil Tilen kao Minea

Fil Tilen će ponovno u štikle za transformaciju u Mineu, a Anu Maras Harmander čeka energična Pink i još energičnija pjesma ”Try”.

Matteo Cetnski kao Jelena Rozga i Filip Dizdar

Filipa Dizdara je dopala legendarna grupa The Beatles, a zahvaljujući njemu gledatelji showa imat će priliku doživjeti i pravi mini koncert ove popularne skupine.

Lana Jurčević kao Halid Bešlić

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Ne propustite novu emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato” ove nedjelje u 20 satiOsim na službenoj stranici, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku,Instagramu, Twitteru i YouTube-u.